Beregn over 30 priser på din bilforsikring

Spar 2.600 kr i gennemsnit - Gratis og nemt

Vælg hvilken bil, du vil beregne priser på:

Sådan gør du

1. Udfyld dine oplysninger
2. Se dine priser
3. Bestil et tilbud

De viste priser er altid vejledende og vi kan ikke indestå for, at du også kan tegne en forsikring til den pågældende pris.

Comparo er en uafhængig service leveret af Nordic Consumer Portals A/S. Vi formilder alene kontakt mellem forbrugere og forsikringsselskaber og er således ikke et selvstændigt forsikringsselskab. Vi kan ikke tilbyde rådgivning om forsikringsforhold, idet vi her må henvise til de enkelte forsikringsselskaber og/eller andre forsikringsrådgivere.

Ved at få en pris hos os, har du således ikke tegnet en forsikring, men alene fået forevist, hvilke muligheder, der kan være hos de enkelte selskaber.

Beskrivelse af selskaberne, dækning og vilkår i øvrigt er således alene vejledende og vi kan ikke påtage os ansvar for, at du også kan tegne en forsikring på de pågældende vilkår. Hvis du således er interesseret i at lære mere om et eller flere af forsikringsselskaberne og se de specifikke, gældende vilkår og dækninger, som det pågældende forsikringsselskab kan tilbyde, da skal du henvende dig direkte til selskaberne.

For flere selskaber gælder i øvrigt, at der er andre forhold, end dem, som vi kan afdække, der kan påvirke prisen og endelige og bindende priser og tilbud kan derfor kun hentes ved direkte kontakt til de enkelte selskaber. Du skal være opmærksom på, at forsikringsselskaberne forbeholder sig retten til at afvise en mulig kunde uden en begrundelse.

Det er således dit eget ansvar og du accepterer, at det kun er dig, der kan sørge for, at du er korrekt dækket i forsikringsmæssig forstand og at Comparo ikke kan påtage sig at indestå eller garantere for dette. Comparo foretager således alene registrering af dine indtastninger med det formål at kunne levere en prisoversigt til dig. De oplysninger, som du afgiver, bliver registreret hos Nordic Consumer Portals A/S, men videregives eller sælges ikke videre til tredjemand udover de forsikringsselskaber og andre partnere, som vi samarbejder med.

Vi skal gøre opmærksom på, at Comparo samarbejder med forsikringsselskaberne og får vederlag/provision for dette samarbejde.

Comparo.dk er godkendt af E-handelsfonden til at benytte e-mærket.